PRETRAGA NEKRETNINA


Informacije o lokaciji :
Cena :

0 rezultata

PRODAJA MONTAŽNIH KUĆA

PRODAJA SVIH VRSTA

MONTAŽNIH KUĆA

Ivanjica

TEL: 064 215 06 47

OGLAS

Pošaljite nam opis

nekrenine koju

KUPUJETE ILI PRODAJETE

Odgovorićemo u roku od

 24h i poslati Vam ponudu

 aktuelnih nekretnina.

FORMULAR

POSLOVNO INDUSTRIJSKI KOMPLEKS DUVANIKA - ZRENJANIN

Šifra : 556dac82ad618

Adresa :

Duvanika
Zrenjanin

Naselje : Dunavska

Informacije o finansijama :

Cena 600 000 €

Detalji :

Stanje nekretnine Polovno
Kvadratura 11 000 m²
Veličina zemljišta 18 898 m²

Poslovno industrijski kompleks Duvanika - Zrenjanin. Kompleks se nalazi na zemljištu površine oko 1,9 ha. Kompleks se sastoji od 6 zgrada od koji su: dve zgrade za proizvodnju i skladištenje, mala sala za sastanke, upravna zgrada, garaža i portirnica. U sam plac postoje tri ulaza: teretni, kolski i železnički. Manji deo parcele na kojoj se nalazi kompleks nije na prodaju i on nije u sklopu samog kompleksa, tako da je zemljište nešto manje od navedenog.

MAGACIN: ovaj magacin ima visoko prizemlje i 4 sprata (PR+SP4), konstrukcija je armirano betonski skelet sa pregradnim zidovima od cigle. površina cele zgrade je 5.213 m2, a u osnovi objekta je površina 1.147m2. U zgradi postoji jedan teretni lift nosivosti 500kg. Zgrada ima vodu, struju, grejanje i kanalizaciju.

HALA ZA PROIZVODNJU I MAGACIN: ovaj objekat ima prizemlje i dva sprata (PR+SP2), Konstrukcija je armirano betonski skelet sa pregradnim zidovima od cigle i betonskih blokova. Zgrada je površine 4.283m2 + dva dograđena krila  jedna površine 264m2 i visine oko 8m, a drugo površine 424m2 i visine oko 9m. Zgrada ima vodu, struju, grejanje na gas i kanalizaciju. Hala ima u osnovi 1.663m2 + dograđeni delovi, što čini ukupno 2.351m2.

UPRAVNA ZGRADA: zgrada koja ima prizemlje i sprat. Konstrukcija je armirano betonski skelet sa pregradnim zidovima od cigle. Površina zgrade je 327m2. Objekat ima struju, vodu, grejanje na gas, kanalizaciju i klimatizovan je.

MALA SALA ZA SASTANKE: Zgrada je prizemna, površine 49m2 i visine oko 4m. Konstrukcija je armirano betonski skelet sa pregradnim zidovima od cigle i ima vodu i struju.

GARAŽA: zgrada ima u osnovi metalnu konstrukciju koju nose zidovi od cigala. Zgrada je prizemna površine 89m2 i visine 5m. Ima struju, vodu i kanalizaciju.

INFRASTRUKTURA OBJEKTA: objekat se snabdeva vodom iz Gradskog vodovoda preko Železničke ulice. Postoji još i bunar iz kog se voda doprema putem hidrantnog sistema. Kompleks ima hidrantnu mrežu. Elekto instalacija - 20/0,4kV sa snagom od 630KW, grejanje - centralno na gas, gasna instalacija - postoji i koristi se za grejanje. 

Sve detaljnije informacije, zvaničnu procenu kompleksa  od strane veštaka, i sl. možete dobiti u samoj Agenciji.

Za više informacija ostavite poruku

Vrati se na listu